Onze woonboot in De Weerribben-Wieden.

Een bijzondere locatie in een uniek natuurgebied. Een moderne en duurzame woonark in het mooiste en grootste laagveenmoerasgebied van Noordwest Europa. Elk een inspiratie op zich. Beiden bieden ook de rust en ruimte om te werken aan de toekomst van je onderneming.

De weldadige rust is voelbaar.
Bij elke weersomstandigheid is het een
verademing om er te vertoeven.

Coaching locatie Nederland Weerribben

De woonboot Das Boot II

Onze in 2020 nieuw gebouwde woonboot is gelegen aan een rustig vaarwater, omringd door de natuur als levend schilderij. Wij zijn erg blij met het eigentijdse ontwerp, met strakke doch natuurlijke lijnen, oog voor detail en gebouwd met eerlijke en duurzame materialen. Das Boot II is gebouwd door jonge, innovatieve ondernemers, en door de zonnepanelen hebben we ook nog eens nul-op-de-meter! We hebben bewust gekozen voor veel glas om zoveel mogelijk van de omgeving te kunnen genieten. En het terras op het water maakt het helemaal compleet. Een hele fijne plek om te zijn…

Voordelen van externe locatie

  • Uit je bedrijf geeft ruimte voor aan je bedrijf
  • Ruimte in je hoofd
  • Andere omgeving, open houding
  • Doorbreken bestaande denkpatronen, andere kaders
  • Natuurlijke inspiratie

Locatie DBS Consultancy vlinder

De Weerribben-Wieden

Bijzonder is dat dit natuurgebied is ontstaan door toedoen van de mens. Door het werk van turfstekers en rietsnijders is een uniek landschap vol meren, vaarten, rietlanden, moerasbossen en trilvenen ontstaan. Een prachtige leefomgeving voor vele bijzondere soorten planten en dieren, zowel op het land als in het water. Zo komen diverse vlinder- en libellesoorten alleen in dit gebied voor. En de uitgestorven otterpopulatie is dankzij deze rijke omgeving weer gegroeid tot een niet-bedreigde diersoort! Een geweldig waterrijk natuurgebied om met volle teugen van te genieten.

Ontspanning & inspiratie

Het natuurgebied Weerribben-Wieden biedt uiteenlopende mogelijkheden om goed afstand te nemen van de dagelijkse bezigheden. We kunnen al wandelend of fietsend lekker uitwaaien. We kunnen het wijde water op met onze sloep, of bevaren de grachten en trekgaten met kano’s of supboards. Genieten van versnaperingen kan in één van de dorpjes, bij lokale restaurantjes, of met een picknicklunch op een idyllisch plekje in de natuur. Hoofd leeg, en dan aan het werk!

“De natuur oordeelt niet. Daarom zijn wij er zo graag.”

Neem vrijblijvend contact met mij op.
En kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.